Over Ons

Ons verhaal

Race Against Waste gaat voor een leefbare wereld, voor iedereen. Niet alleen wij verdienen dit. Ook alle dieren, de natuur, alle mensen op de wereld én komende generaties verdienen het om op een leefbare aarde te leven. Wij geloven dat we dit samen kunnen bereiken. Daarom bieden wij praktische oplossingen om zelf aan de slag te gaan. We laten zien dat het ontzettend leuk en gemakkelijk is om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie!

Missie

Race Against Waste inspireert en activeert iedereen om mee te doen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire economie. Door praktische oplossingen te bieden betrekken we zo veel mogelijk mensen op een positieve manier om samen impact te maken.

Visie

Race Against Waste gaat voor een circulaire toekomst met gelijke kansen en respect voor mens, dier, natuur en toekomstige generaties.

Team

Wij zijn een jong, impact gedreven team en zetten ons op een positieve en enthousiaste manier in voor een leefbare wereld voor iedereen.

Ons team

Timmy

Timmy de Vos

Directeur

“Bijdragen aan een groenere, mooiere wereld is enorm leuk en kan al met kleine stapjes. Het motiveert en beloont, dit laat ik graag aan iedereen zien!”

Nando 1

Nando Zwambag

Teammanager & projectmanager

"Samen actief bijdragen aan een duurzame wereld met respect voor de natuur en onze leefomgeving."

Louke

Louke Kreemers

Communicatie & projectmanager

"Samen werken aan een circulaire economie, dat is leuk, leerzaam en belangrijk!"

Pepijn

Pepijn Rademakers

Accountmanager & projectmanager

“Samen op weg naar een circulaire economie!”

Rianka

Rianka Beckers

Communicatie & projectmanager

“Rijk of arm, oud of nog niet geboren, iedereen verdient een mooi leven op een leefbare aardbol!”

Edith

Edith van der Riet

Projectmanager

"Een circulaire wereld begint bij jezelf. Doe jij ook mee?"

Anne-Marie
          Anne-Marie Rakhorst
Ambassadeur Race Against Waste

Anne-Marie Rakhorst is een gerenommeerd ondernemer, investeerder en publicist op het gebied van duurzaamheid. Ze is oprichter en eigenaar van Duurzaamheid.nl, richtte Search Ingenieursbureau op en stond aan de wieg van het initiatief '17 doelen die je deelt', dat Nederland laat kennismaken met de Sustainable Development Goals.  

Anne-Marie onderstreept het belang van de E-waste Race en Textiel Race: “Kinderen zijn de leiders van morgen. Met hun open blik en sterk rechtvaardigheidsgevoel komen zij beter dan volwassenen tot de kern van wat echt belangrijk is in de wereld. Juist door hen op een speelse manier van informatie te voorzien creëren we een grote impact. Want kinderen maken als vanzelf de rest van het gezin en hun grootouders enthousiast. Tegelijk zorgt de Textiel Race dat al het textiel dat wordt ingezameld niet wordt verbrand, maar terugkomt in de kringloop. Deze combinatie draagt enorm bij aan een circulaire textielketen en zo’n mooi initiatief steun ik graag!”